Jedni uz druge

29. ožujka 2020.

Od pojave koronavirusa u Hrvatskoj svakodnevno komuniciramo sa svim kolegicama i kolegama o načinima prevencije i zaštite.

Dragi Roto kupci,
ovim vas putem želimo obavijestiti kako cijeli Roto dinamic tim daje sve od sebe kako bismo bili tu za vas kako do sada, tako i u trenucima ove zahtjevne situacije. Naša najveća briga u ovom trenutku je sigurnost naših zaposlenika i vas, naših kupaca. Svi naši napori usmjereni su na najviše zaštitne mjere po preporuci nadležnih institucija RH. Naši će maloprodajni diskonti za vas biti otvoreni u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu. Izazovi s kojima smo trenutno suočeni mi i naši dobavljači su pravovremena isporuka zaliha koja vam treba biti dostupna putem punih polica. Apeliramo ovim putem da ne stvarate suvišne zalihe jer brižljivo vodimo računa o tome da ih ne ponestane.

Kako brinemo o našim zaposlenicima

Od pojave koronavirusa u Hrvatskoj svakodnevno komuniciramo sa svim kolegicama i kolegama o načinima prevencije i zaštite.

U cijelom lancu opskrbe, skladištima, maloprodajnim diskontima i uredskim prostorima, uz redovite sigurnosne procedure, provodimo pojačane higijenske i sanitarne mjere:

Osigurali smo dovoljan broj zaštitnih maski i rukavica za sve naše zaposlenike kojima ovim putem još jednom zahvaljujemo na povećanom angažmanu i želji da zajedništvom prebrodimo ove trenutke.
Iako je nošenje maski i prekrivanje nosa i usta nužno samo za one koji imaju respiratornih problema, time želimo smanjiti rizik kojem su izloženi naši zaposlenici pri dolasku u kontakt s više kupaca tijekom dana.

Kako brinemo o našim kupcima

U svim maloprodajnim diskontima provodimo pojačane higijenske i sanitarne mjere u skladu s uputama nadležnih institucija s ciljem zaštite kupaca:

Kako nam Vi možete pomoći

Zajedničkim naporima i brigom pazimo na vaše i naše zdravlje, stoga vas molimo:

Ljubazno vas molimo da se sa svim upitima javljate primarno pozivom na broj 01/3903 - 440 ili slanjem poruke putem whatsapp-a na 099/3903 – 440 ili mailom na info@rotodinamic.hr
Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju kod odgovora.

Od najveće je važnosti u ovom razdoblju brinuti o sebi i drugima oko sebe pa vas još jednom molimo da se pridržavate preporučenih mjera za preventivnu zaštitu prilikom kupnje. Solidarnost i zajedništvo u ovim trenucima pomoći će nam da što prije prebrodimo situaciju u kojoj se nalazimo.
Hvala vam što pazite na nas i jedni na druge!

INFORMIRANJE O KORONAVIRUSU (COVID-19)

Istinite i pravovremene informacije od ključne su važnosti u ovim trenucima pa vas pozivamo da se pridržavate preporuka nadležnih institucija i redovito informirate putem službenih izvora: www.koronavirus.hr, https://civilna-zastita.gov.hr/,https://www.hzjz.hr/

1.

Ostaju li sve prodavaonice Roto dinamica otvorene.

2.

Koje je radno vrijeme prodavaonica?

3.

Zašto niste zatvorili prodavaonice?

4.

Postoje li ograničenja prilikom kupovine?

5.

Što ako sam u samoizolaciji?

6.

Kako štitite djelatnike i kupce?

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.