KAIKEN Indomito

Objavljeno 13. kolovoza 2021.

Neukrotiv. Nesputan. Nepripitomljen.

Duh ove prirode maršira u ritmu vlastitog bubnja, postavljajući trendove, ostavljajući po strani sve konopce i strukture, upravljajući vlastitim rasporedom i uživajući u svakom trenutku, istovremeno ostajući vjeran svom stilu. Duh ove prirode živi po vlastitim pravilima i slijedi svoj vlastiti put, bez ograničenja i predrasuda.

„Indomito je nastao iz ideje da bi se mogla stvoriti opuštena, nestrukturirana linija s naglaskom na najnovije trendove na tržištu. Namijenjena je onima koji uživaju u ritualu otvaranja butelje u potrazi za novim iskustvima. Ova nova linija pokazuje potencijal Argentine u stvaranju izvanrednih sorti u dosegu potrošača.“ – Gustavo Hormann, menadžer i vinar vinarije Kaiken. Oba vina „Vegan Society“ certificirao je kao veganska, stoga u njima mogu uživati i i svi oni čija prehrana u pravilu nalaže izbjegavanje vina.ZLATNA MEDALJA ZA KAIKEN INDÓMITO MALBEC

Na prestižnom natjecanju Decanter World Wine Awards (DWWA) 2021. Kaiken Indómito Malbec nagrađen je zlatnom medaljom s osvojenih 96 bodova! „Izražene, mirisne arome u kojima se ljubičice, ljiljani i ruže ističu na pozadini prekrasnih tamnih voćnih podtonova. Doista svježe i sočno, s lijepom slstkoćom i cvjetnom elegancijom.“ – DWWA sudac

Kaiken Indomito Cabernet Franc

Sorta - 100 % Cabernet Franc
Položaj - Agrelo - Luján de Cuyo
Opis - Vino je intenzivne rubin crvene boje. Osjećaju se atraktivne arome zrelih paprika i mente, na nepcu jako svježe i mekih tanina.
Gastro preporuka - Razne vrste tjestenina s crvenim umacima.

Kaiken Indomito Malbec

Sorta - 100 % Malbec
Položaj - Altamira – Uco Valley
Opis - Vino je duboke crvene boje s ljubičastim odsjajem, osjećaju se voćne note maline začinjene naznakama eukaliptusa. Na nepcu je slatkasto s osvježavajućim završetkom.
Gastro preporuka - Meso s roštilja, gulaši, tapas.

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.